/Top2.jpg

FAQ ofte stillede spørgsmål om conventus

Hvordan får jeg et log-in?
Har du ikke deltaget i løbeklubben Sibirien før, eller har du ikke oprette endnu. Så er det nødvendigt at oprette dig som medlem før holdtilmeldingen kan foretages.
Gå til www.løbeklubben-sibirien.dk/Indmeldelse.html  Læs og klik på linket, nyt vindue kommer frem vælg LØB og tryk på TILMELD. Udfyld formularen NYT MEDLEM
Her indtaster du alle dine personlige oplysninger. Husk mail og mobilnr. er vigtigt, da en del af kontakten mellem dig, foreningen vil foregå til de oplysninger, som du selv oplyser ved tilmelding. Når du har udfyldt de nødvendige felter og trykker tilmeld nederst i billedet, så vil du modtage en bekræftelsesmail med din adgangskode. 
Nu kan du logge ind med din mailadresse eller mobilnr. og denne nye adgangskode.

Jeg har glemt min adgangskode – hvad gør jeg?

Når du har glemt adgangskoden så skal du bruge email-adresse eller mobilnr. OG den kode, som du modtog ved første tilmelding. Hvis du ikke har ændret koden til noget, som du kan huske den kommende sæson, så er der flere muligheder for at få tilsendt en ny kode. På www.løbeklubben-sibirien.dk/login.html   kan du  i Medlemslogin taste email-adresse og trykke Glemt adgangskode, så vil koden blive sendt en ny kode til den angivne mailadresse. Eller i billedet taste dit mobilnr. og trykke på Glemt adgangskode, så vil der blive sendt en ny kode til mobilnr. Vær opmærksom på ar det skal være samme mobilnr. Og email som ved første indmelding i Løbeklubben Sibirien, for at den kan finde forbindelsen.

Jeg vil gerne have en anden adgangskode, så jeg kan huske den – hvor retter jeg?

Når du modtager en system-genereret kode, så er det ikke en kode, som er nem at huske. Ønsker du derfor at rette til en kode, som er nemmere, så gå til www.løbeklubben-sibirien.dk/login.html  og vælg MEDLEMSLOGIN. Indtast dit brugernavn og den system-genererede kode. Herefter vil din profil åbnes op i nyt vindue. Herefter kan du vælge Ændre adgangskode i menuen til venstre. Følg anvisningerne på skærmen og tryk Gem. Herefter er din kode fremover nemmere at huske. Husk at logge af øverst til højre, når du er færdig med at lave rettelser.
 

Jeg er flyttet. Hvordan får jeg rettet mine oplysninger?

Når du flytter skal du selv rette dine medlemsoplysninger, så de rigtige informationer findes bag din tilmelding. Dette gøres på www.løbeklubben-sibirien.dk/login.html  Vælg MEDLEMSLOGIN. Login med mobilnr. eller email-adresse og din adgangskode. Herefter vil din profil åbnes op i nyt vindue.
Tryk på Profil i menuen til venstre og vælg Rediger midt i billedet under dine oplysninger. Ret dine oplysninger til det korrekte og tryk Gem. Husk at logge af øverst til højre, når du er færdig med at lave rettelser.

Jeg har fået nyt mail eller mobilnr. Kan jeg selv rette?

Når du skifter mobilnr. eller email-adresse skal du selv rette dine medlemsoplysninger, så de rigtige informationer findes bag din tilmelding. Dette gøres på www.løbeklubben-sibirien.dk/login.html   . Vælg MEDLEMSLOGIN. Login med mobilnr. eller email-adresse (skal være det gamle mobilnr./email-adresse, indtil rettelsen er foretaget og gemt) og din adgangskode. Herefter vil din profil åbnes op i nyt vindue.
Tryk på Profil i menuen til venstre og vælg Rediger midt i billedet under dine oplysninger. Ret dine oplysninger til det korrekte og tryk Gem. Husk at logge af øverst til højre, når du er færdig med at lave rettelser.

Nogle i Løbeklubben fortæller om Conventus – hvad er det?

Conventus er det system, som vores tilmeldings- og betalingssider er knyttet op til under brugerfladen. I vil ikke skulle tilgå conventus, som medlem. I skal bruge funktionerne, som alle er samlet på www.løbeklubben-sibirien.dk
I vil opleve at nogle pop-up vinduer er styret forbi en underside på Conventus, og derfor kan det være nødvendigt at tilføje conventus.dk som en side I har tillid til.
Ligeledes vil mails, som sendes fra trænere og forening blive sendt gennem conventus’ servere, og derfor skal det også tilføjes som afsender I har tillid til. Det kan opleves at mails ellers havner i spam-filtre.

Løbeklubben Sibirien