/Top2.jpg

Løbeklubben Sibirien

Løbeklubben Sibirien startede i 2008 - som en helt uformel klub.
Først den 25. juni 2015 blev vi en helt officiel klub, med vedtægter og bestyrelse og meldte os samtidig ind i DGI.
Det lidt besynderlige navn, i hvert fald for udenforstående, skyldes at vi primært løber i de smukke omgivelser ved Sibirien - altså Sibirien lidt uden for Faxe Ladeplads på vej mod Vemmetofte.
Til at starte med var vi omkring 40 løbere, men interessen har været voldsomt stigende de seneste år, så nu har tilgangen af nye medlemmer gjort at vi er over 100 super aktive løbere, og har nu deltagere både ved BT Løbet, Villa Galina Løbet, Faxe Løbet, Riviera Løbet og Storebælt Naturmaraton, bare for at nævne nogle og sågar Berlin og København Maraton har vi haft løbere repræsenteret ved.
Apropos Riviera Løbet i Faxe Ladeplads i forbindelse med Riviera Festen, er det løbeklubben som arrangerer dette.
Vi lægger stor vægt på at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede, der vil løbe flere km f.eks. for at have halv- eller helmaraton som mål. Alle niveauer findes og vi tilpasser grupper som prøver at efterleve disse.
Det sociale samvær har stor betydning. Vi skal have det hyggeligt sammen. Derfor har vi jævnlige hyggeaftener. Det skal også være sjovt at løbe, eller som nogen måske snarere syntes, sjovt bagefter ...
Et ekstra plus på kontoen er jo også at man lærer nye mennesker at kende, som har samme passion som en selv, for netop det at løbe. Og ikke mindst til hyggearrangementerne får man mange nye venner, eller genopfrisket nogle gamle.
/Bund/12.jpg
/Bund/14.jpg
/Bund/16.jpg
/Bund/19.jpg

Løbeklubben Sibirien